espael linktext

Christian Louboutin's new collection is inspired by Greece and is entitled "Greekaba"

Η capsule collection Greekaba περιλαμβάνει μία σειρά από αξεσουάρ όπως μπότες, ψηλοτάκουνα πέδιλα, εσπαντρίγιες και loafers, που έχουν δημιουργηθεί με βάση την κουλτούρα της χώρας μας, ενώ οι τσάντες αποτελούνται από μοτίβα και σχέδια εμπνευσμένα από τις ζωφόρους της Αρχαιότητας.

Για τη νέα καμπάνια της Greekaba, ο Christian Louboutin συνεργάστηκε με τον Έλληνα καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Κακανιά, ο οποίος είναι ο «πατέρας» της «Κυρίας Τεπενδρή», του φανταστικού χαρακτήρα που για αρκετά χρόνια είχε τον δικό της χώρο στην εφημερίδα New York Times.

Εμπνευσμένη από τη γη και τη θάλασσα, κάθε αποκλειστικό κομμάτι της συλλογής απεικονίζει τον Christian Louboutin στις περιπέτειές του στην Αθήνα και σε μια σύγχρονη Οδύσσεια στις Κυκλάδες.

Την «ξενάγηση» του σχεδιαστή στην Αθήνα και τις Κυκλάδες ανέλαβαν η «Κυρία Τεπενδρή» και το πιστό της κανίς Pepe.

Κωσταντίνος Κακανιάς: Η συλλογή είναι το celebration της φιλίας μας

«Πήρα τουριστικά αντικείμενα χωρίς καμία αιδώ μαζί με γραμμικό ρυθμό, δωδεκανήσια κεντήματα και έγινε ένα ελληνικό DNA που μετά ο Κριστιάν το έκανε αυτή τη συλλογή» είπε ο Κωνσταντίνος Κακανιάς μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Του χρωστάω πολλά. Αυτή η συλλογή θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο σε όλον τον κόσμο» είπε ο καλλιτέχνης που είναι πολύ στενός φίλος με τον Louboutin. «Ήμουν μια φορά πολύ άρρωστος και πήρε το αεροπλάνο και ήρθε να με δει. Τον δέχομαι και με δέχεται. Είναι μια φιλία αληθινή. Αυτή η συλλογή είναι το celebration της φιλίας μας».

SHOPPING BAG 0

RECENTLY VIEWED 0

ACCOUNT
Wishlist

Login

Create an account

Your personal information will be used to support your site-wide experience, to manage access to your account, and for other purposes described on the page. Privacy Policy linktext .

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Skip to content linktext